Ny hemsida och presentation av nya webmastern

Välkomna till Vallens nya hemsida!
Som ni kanske noterade lämnade Barbro Frimodig över webb-facklan till mig i höstas. Jag kände att jag ville göra något nytt så… här är vi nu. Hoppas ni finner den nya sidan lika trevlig som den gamla. 😊
I samband med lanseringen av denna nya hemsida gick även ägarskapet över till Vallens IS, med mig som ansvarig förvaltare.

All text och alla bilder från gamla sidan finns fortfarande kvar, men kanske lite omstuvat.

Gamla bilder och nyheter som tidigare låg under fliken Bilder finns numera i nyhetsarkivet. En del gammal skåpmat som tidigare hade egna sidor (t ex infon om bredband, vägbelysning etc) har också hamnat där.
Arkivet är sorterat i ett antal olika kategorier. Man kan filtrera på månad och årtal och man kan även söka fritt genom att använda sökrutan högst upp till höger (eller högst upp i menyn på mobilen).

Det finns också numera en dedikerad kalender-sida. Klicka på rubriken för ett evenemang för att se fullständig information.

Jag som håller i hemsidan heter Karin Ögren och bor i nr 46. Jag och min man Markus flyttade hit till Vallen i augusti 2021. Ni har kanske sett mig/oss irra omkring i markerna med våra två hundar?

Då jag är relativt nyinflyttad – och alltså inte har stenkoll på läget – tar jag tacksamt emot all hjälp jag kan få vad gäller texter och fakta rörande byn. 🙏 Säg gärna till om ni ser något som är fel eller inaktuellt. Och har ni idéer och önskemål ang sidans funktion är det bara höra av er. Det mesta går ordna!

Ni kan kontakta mig på hemsidans egen e-post: webmaster@vallensby.se

Dela på sociala medier: